PRINCIPIARTE y EL ESTADO CLOWN en el ESPACIO TERAPÉUTICO DONES QUE GRONXEN

Y en Octubre  2019 en Barcelona, PrincipiArte colabora con Redespierta-Mujeres reinventándose impartiendo unos talleres para el proyecto Dones que gronxen, un espacio terapéutico donde se ayuda a mujeres que han sufrido situaciones de maltrato y de dolor, acercaremos el Estado Clown y diferentes manifestaciones de Expresión Artistica para que este colectivo de mujeres encuentre nuevas vías de cuidado, empoderamiento y  reconocimiento de si mismas.

Dones que gronxen és el nom d’aquest espai terapèutic que comptarà amb una àmplia varietat d’activitats basades en la realització de dinàmiques de grup o propostes com la musicoteràpia o tècniques de Reiki.

Donar bressol, abraçar o gronxar és un gest ancestral que les mares de totes les civilitzacions apliquen instintivament per donar amor, consol, calma o protecció a aquells que ho necessiten del seu entorn. A partir d’aquest gest, l’Ajuntament de Badalona ha creat un espai terapèutic de gronxament i altres teràpies alternatives per a totes aquelles dones que es troben immerses en situacions de patir malaltia i dolor. El programa compta, entre d’altres activitats, en la realització de dinàmiques de grup que dirigirà una terapeuta en psicologia gestàltica, musicoteràpia, tallers de respiracions guiades o de tècniques de Reiki.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.